Aanvraag omgevingsvergunning Plaatsen Informatiebord, Primaire waterkering, Gemaal van Sasse, Mars en Wijthdijk 1 Grave

Bekendmaking voor natuurbeschermingsvergunning in Waterschap Aa en Maas

Geplaatst op Lokaalnieuwsgrave.nl op: 22-2-2024

  1. Bekendmakingen Grave
  2. Aanvraag omgevingsvergunning Plaatsen Informatiebord, Primaire waterkering, Gemaal van Sasse, Mars en Wijthdijk 1 Grave

natuurbeschermingsvergunning Bekendmakingen

Meer info over Bekendmakingen waterschap

Het dagelijks bestuur van waterschap Aa en Maas heeft op 8 februari 2024 een aanvraag voor een vergunning in het kader van de Omgevingswet ontvangen voor Plaatsen Informatiebord, Primaire waterkering, Gemaal van Sasse, Mars en Wijthdijk 1 Grave. De aanvraag is geregistreerd met zaaknummer 0654426744. Wilt u meer informatie over de aanvraag? U kunt contact opnemen met de afdeling Planadvies en vergunningen, onder vermelding van het betreffende zaaknummer, via vergunningen@aaenmaas.nl of telefonische op nummer 073 615 8333. Bezwaar Tegen de hierboven genoemd aanvraag kan op dit moment geen bezwaar of beroep worden ingediend. Dat kan pas nadat het dagelijkse bestuur over de aanvraag heeft beslist.

Unknown

 Lokaalnieuwsgrave.nl Redactie

Lokaalnieuwsgrave.nl Redactie

Onze redactie krijgt van de gemeente altijd een overzicht van de laatste bekendmakingen en aanvragen voor vergunningen in Grave. Wij proberen deze altijd z.s.m. op onze site te plaatsen, zodat jij op de hoogte blijft van wat er speelt in jouw omgeving.

Overige Vergunningen Grave

Heb je een opmerking over een van de bekendmakingen?

We antwoorden graag op je bericht. Laat het ons weten door contact met ons op te nemen.